DAMA NL is een non-profit organisatie die gerund wordt door vrijwilligers die het belang van goed data governance willen uitdragen. Donateurs zijn van het allergrootste belang om ons werk te doen. Van klein tot groot, van eenmalig tot maandelijks. Alle bijdragen zijn welkom!

DAMA-NL kent drie donatie pakketten ieder met hun eigen voordelen. Het gaat hierbij om de volgende typen

  • Individueel; dit is gericht op enkele personen die 1) het belang zijn van data governance en het hebben van een netwerk van professionals waarin je zaken hierover kan bespreken 2) die willen mee werken aan de ontwikkeling van het DMBoK framework 3) die willen participeren het advies geven over data management issues en zichzelf hierdoor kunnen promoten. De bijdrage hiervoor is 75 € per jaar
  • Corporate; dit is gericht op organisatie die 1) meerdere individuen hebben die zich bezig houden met data governance 2) gebruik willen maken van de optie om eenmalig gratis advies (max 8 uur) te krijgen over een (complex) data issue. De bijdrage hiervoor is 500 € per jaar
  • Student; voor personen met een smalle beurs. De bijdrage hiervoor is 20 € per jaar

Denk aan kortingen die je als donateur van DAMA ontvangt op trainingen bij o.a. ARRAY. De kortingsbedragen zijn fors, en DAMA NL is er enorm mee ondersteund als deze korting wordt gecrediteerd aan de stichting. Als donateur krijg je korting bij evenementen van BA4All. Kijk op hun site voor de agenda.

Voor een uitgebreide beschrijving zie DAMA NL vision document.

Als u meer wil weten neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn alle donaties van harte welkom. Deze kunt u overmaken naar NL02 SNSB 0907 4328 91,  t.n.v. Stichting DAMA NL. Alvast hartelijk dank!